Warning: include(/home/pk2architecten/public_html/assets/advanced-cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/pk2architecten/public_html/wp-settings.php on line 95

Warning: include(): Failed opening '/home/pk2architecten/public_html/assets/advanced-cache.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php71/usr/share/pear') in /home/pk2architecten/public_html/wp-settings.php on line 95
Meerjaren Onderhoudsplannen - PK2 Architecten

(MJOP) Meerjaren onderhoudsplan in de omgeving van Den Haag

In de afgelopen jaren heeft ons bureau bouwkundige inspecties, zoals meerjaren onderhoudsplannen (MJOP), in diverse steden waaronder Den Haag, uitgevoerd. In Schiedam hebben wij in de loop van de jaren circa 1900 woningen geïnspecteerd, grotendeels VvE’s, Verenigingen van Eigenaren, van 2 tot 45 appartementen, maar ook eengezinswoningen. In Den Haag hebben wij circa 2.500 woningen geïnspecteerd, en voor ruim 600 appartementen hebben wij tevens de begeleiding van de VvE richting de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Dit voor zowel kleine VvE’s van 3 tot complexen van 250 appartementen. In Rotterdam hebben wij in de afgelopen drie jaar circa 350 woningen geïnspecteerd, met name per bouwblok of delen daarvan.

Wat heeft u aan een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) voor uw pand in Den Haag?

Wij helpen u graag bij het opstellen van een MJOP. Een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) is een rapport waarin staat wanneer welk onderhoud plaats moet vinden en wat de kosten hiervan zullen zijn. Of u nu een eengezinswoning heeft of wanneer uw woning onderdeel is van een Vereniging van Eigenaren, een bouwkundig rapport of meerjaren onderhoudsplan geeft u inzicht in de bouwkundige staat van uw pand of complex.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u een MJOP opstellen voor uw pand in Den Haag of omgeving? Wij helpen u graag met het opstellen van een meerjaren onderhoudsplan of bij het actualiseren van een bestaand MJOP. Kwaliteit, maatwerk en betrokkenheid zijn de pijlers waarop ons bureau haar werk uitvoert. Indien u vragen heeft over ons bureau, aarzel dan niet en neem contact met ons. Wij zijn te bereiken op 010 – 411 15 03.

Neem contact op