Warning: include(/home/pk2architecten/public_html/assets/advanced-cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/pk2architecten/public_html/wp-settings.php on line 95

Warning: include(): Failed opening '/home/pk2architecten/public_html/assets/advanced-cache.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php71/usr/share/pear') in /home/pk2architecten/public_html/wp-settings.php on line 95
Renovatie & onderhoud - PK2 Architecten

Renovatie & onderhoud

Een lange levensduur van een pand is gewaarborgd wanneer het pand, woning of bedrijfsruimte, goed onderhouden wordt. Ons bureau kan u begeleiden bij de uitvoering van de diverse vormen van onderhoud en renovatie: of het gaat om dagelijks onderhoud, achterstallig onderhoud of hoogniveau renovatie in combinatie met herinrichting en/ of functiewijziging.

Onderhoud

Wij voeren de bouwkundige inspectie uit en stellen een plan op om het pand te herstellen. Uitgangspunt bij het uitvoeren van onderhoud is het pand zoveel mogelijk terug te brengen in de oorspronkelijke stijl, tenzij andere eisen door de opdrachtgever worden gesteld. Wanneer werkzaamheden nodig zijn waarvoor een vergunning aangevraagd dient te worden (denk aan vervanging kozijnen, balkons of overige (constructieve) wijzigingen), verzorgen wij deze aanvraag inclusief de benodigde stukken.

Wanneer een plan in aanmerking komt voor subsidie verzorgen wij eveneens de subsidieaanvraag, met bijbehorende stukken, en de afhandeling van deze subsidie.

Renovatie

Wanneer een pand of complex qua gebruik niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd of de wensen van de gebruiker, kunnen wij een plan opstellen voor hergebruik en herinrichting in samenhang met het onderhoud aan de buitenzijde.

Indien u overgaat tot uitvoering, nemen wij graag de projectleiding op ons; aanvragen en vergelijken van aannemersbegrotingen, begeleiding bij de keuze van een aannemer, de directievoering en het houden van toezicht.

Wij hebben bovenstaande werkzaamheden, voor de gemeente Schiedam, Den Haag en in Rotterdam uitgevoerd, o.a. bij de aanpak van winkelgebieden en in de vorm van Particuliere Woningverbetering.

Bekijk onze projecten

Neem contact op