Warning: include(/home/pk2architecten/public_html/assets/advanced-cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/pk2architecten/public_html/wp-settings.php on line 95

Warning: include(): Failed opening '/home/pk2architecten/public_html/assets/advanced-cache.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php71/usr/share/pear') in /home/pk2architecten/public_html/wp-settings.php on line 95
Nieuwbouw & interieur - PK2 Architecten

Nieuwbouw & interieur

Wanneer u een woning wilt laten ontwerpen of de indeling of inrichting van uw woning wilt veranderen, zijn wij u graag van dienst.

Nieuwbouw.
U geeft aan welke ideeën en wensen u heeft voor uw nieuwe te bouwen woning. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden die de kavel biedt. Met uw wensen stellen wij een programma van eisen op en vertalen dit naar een ontwerp dat aan de eisen van de gemeente/ overheid (het bestemmingsplan en Bouwbesluit) voldoet.

Hierbij gaat het ons niet alleen om ‘het plaatje’, maar met name om de functionaliteit van het ontwerp: Niemand wil immers een woning die er erg mooi uitziet, maar waar men niet prettig woont !

Tijdens het ontwerpproces proberen wij de ideeën zoveel mogelijk voor u te visualiseren, opdat u een goede indruk krijgt van het ontwerp of welke consequenties bepaalde beslissingen hebben.

Na het ontwerpen volgt het uitwerken en detailleren van het plan. Wanneer het gaat om nieuwbouw of wijzigingen in het interieur die met de constructie of gevelverandering te maken hebben, dienen wij de aanvraag omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) in.

Na het opstellen van het definitieve plan verzorgen wij het aanvragen en vergelijken van aannemersbegrotingen, adviseren bij de keuze van een aannemer en doen de directievoering en houden toezicht tijdens de uitvoering.

Indien u dat wenst, kunnen wij tevens een kleuradvies opstellen en/ of een suggestie geven voor de indeling van de ruimten 

Interieur.
U wilt één of meerdere ruimten in uw woning (of kantoorpand) een andere uitstraling geven of u bent niet tevreden met de huidige indeling. Wij helpen u graag met het veranderen van uw interieur. Samen met u bekijken wij de bestaande situatie en bespreken uw wensen en ideeën. Door middel van een collage, schetsen en / of tekeningen visualiseren wij de ideeën, opdat u een goede indruk krijgt van de nieuwe inrichting.

Wanneer uw wensen een aanpassing van het casco met zich meebrengen, verzorgen wij de benodigde berekeningen en/ of omgevingsvergunning en kunnen desgewenst de uitvoering begeleiden.

Bekijk onze projecten

Neem contact op