Warning: include(/home/pk2architecten/public_html/assets/advanced-cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/pk2architecten/public_html/wp-settings.php on line 95

Warning: include(): Failed opening '/home/pk2architecten/public_html/assets/advanced-cache.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php71/usr/share/pear') in /home/pk2architecten/public_html/wp-settings.php on line 95
Meerjaren onderhoudsplannen - PK2 Architecten

Meerjaren onderhoudsplannen

Iedere eigenaar zou op de hoogte moeten zijn van de staat van onderhoud van zijn of haar pand. Of u een eengezinswoning hebt of wanneer uw woning onderdeel is van een Vereniging van Eigenaren (VvE), een bouwkundig rapport of meerjaren onderhoudsplan geeft u inzicht in de bouwkundige staat van uw pand/ complex.

Een meerjaren onderhoudsplan bevat informatie over de te verwachten kosten voor onderhoud of vervanging op de korte en lange termijn. Op deze manier weet u wat u jaarlijks moet reserveren. Informatie die zeker voor een Vereniging van Eigenaren belangrijk is.

Sinds 1 mei 2008 is iedere VvE wettelijk verplicht een reservefonds bestemd voor de uitvoering van onderhoud voor minimaal 5 jaar te hebben. De achterliggende gedachte is achterstallig onderhoud aan panden te voorkomen (of in de meeste gevallen, weg te werken).

Een voorbeeld van een meerjaren onderhoudsplan, zoals wij dat opstellen, kunt u hier bekijken.

Wij stellen graag een meerjaren onderhoudsplan voor u of uw VvE op. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Kijkt u voor de uitvoering van uw meerjaren onderhoudsplan ook onder VvE ondersteuning.

Bekijk onze projecten

Neem contact op