Warning: include(/home/pk2architecten/public_html/assets/advanced-cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/pk2architecten/public_html/wp-settings.php on line 95

Warning: include(): Failed opening '/home/pk2architecten/public_html/assets/advanced-cache.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php71/usr/share/pear') in /home/pk2architecten/public_html/wp-settings.php on line 95
Bouwkundig advies - PK2 Architecten

Bouwkundig advies

Bouwkundig advies in Rotterdam

Bouwkundig advies komt bij PK2 Architecten in tal van varianten voor. Van een bouwkundige inspectie tot aan het adviseren bij nieuwbouwprojecten. En van advies op maat voor een aanbouw tot aan advies voor renovatiewerkzaamheden bij u thuis. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en ideeën en vertalen deze naar een ontwerp of advies. Waarvoor heeft u bouwkundig advies nodig?

Bouwkundig advies in Rotterdam is binnen tal van projecten noodzakelijk

De inrichting van uw kantoor veranderen, een monumentaal pand restaureren of een nieuwbouwproject op de planning? Laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn. Kwaliteit, maatwerk en betrokkenheid zijn dé pijlers waarop ons bureau zich richt. Projecten waarvoor wij u bouwkundig advies bieden:

Bekijk onze gerealiseerde projecten online

Benieuwd wat voor projecten wij tot op heden hebben gerealiseerd? U ziet een volledig overzicht van deze projecten terug in het online portfolio. Zo hebben wij bijvoorbeeld een plan opgesteld voor een woning in Rotterdam. Staat er een project tussen waarvoor u in soortgelijke vorm bouwkundig advies wilt ontvangen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat voor project staat er bij u op de planning?

Voor wat voor project in Rotterdam wenst u bouwkundig advies te ontvangen? Gaat het om een groot of klein project? Een nieuw interieur of een renovatie van een statig pand? Wij horen het graag! Of het nu gaat om een ‘simpele’ bouwkundige vraag of een renovatie van A tot Z, wij zetten ons voor iedere vraag of opdracht volledig in. Maak uw projectwensen aan ons kenbaar door te bellen naar 010 – 411 15 03. Bieden wij u binnenkort ook professioneel en eerlijk advies?

Andere interessante pagina’s
N

Service

N

Kwaliteit

N

Advies