Onderhoudsplan VvE

Wilt u graag een onderhoudsplan van 10, 15 of 20 jaar voor uw VvE? Is uw reservefonds al groot genoeg? En kunt u op dit moment onverwachte hoge kosten opvangen? Het team van PK2 Architecten stelt graag een gedegen onderhoudsplan voor uw VvE op.

Voorkom achterstallig onderhoud met een onderhoudsplan voor uw VvE

Het laatste dat u wilt, is dat er achterstallig onderhoud in uw complex of gebouw ontstaat. Dat is dan ook precies de reden waarom we u aanraden een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op te laten stellen. Dit plan wordt voor 10, 15 of 20 jaar opgesteld en bevat informatie over de te verwachten kosten voor vervanging of onderhoud. Kosten die zowel op korte als lange termijn voorkomen.

Wij inspecteren zoveel mogelijk appartementen

Voordat we een onderhoudsplan voor uw VvE opstellen, bezoeken we eerst uw pand voor inspectie. Tijdens deze inspectie bekijken we de staat van zoveel mogelijk appartementen, zodat we een goede indruk krijgen van de staat van het onderhoud van het complete complex. Is de inspectie voltooid? Dan stellen we het onderhoudsplan op, waarin benoemd wordt wat voor onderhoudswerkzaamheden wanneer uitgevoerd moeten worden.

Profiteer van diverse voordelen met een onderhoudsplan

Is het MJOP opgesteld? Dan ervaart u vanaf het eerste moment diverse voordelen. In het plan staat helder aangegeven hoe lang bepaalde bouwdelen meegaan, wanneer er herstel of vervanging plaats moet vinden. En er staat aangegeven wat de kosten hiervoor bedragen. Onvoorziene kosten zijn hierdoor dus verleden tijd. Wilt u meer informatie omtrent een onderhoudsplan voor uw VvE? Of wilt u het plan graag door ons op laten stellen? In beide gevallen staan we u graag te woord via 010 – 411 15 03.

Andere interessante pagina’s
N

Service

N

Kwaliteit

N

Advies