MDOP Den Haag

Bent u al bekend met het Meerjaren Duurzaam Onderhoud Plan (MDOP) in Den Haag? Dit plan is in werking gesteld door de gemeente, om de vereniging van eigenaars het toekomstige onderhoud aan het woongebouw duurzaam uit te laten voeren. Wilt u hier graag meer informatie over ontvangen? Neem in dat geval gerust contact op met het team van PK2 Architecten.

Een subsidieregeling van €100.000,00 voor het MDOP in Den Haag

De gemeente Den Haag streeft ernaar om in het jaar 2040 klimaatneutraal te zijn. Hiervoor moet de woningvoorraad in Den Haag een verbeterslag doormaken, waarvoor maatregelen op zijn gesteld zoals een subsidieregeling voor het MDOP. Deze regeling bedraagt €100.000,00, waardoor het MDOP een gangbaar product wordt en eigenaren kansen zien voor het duurzaam onderhouden van hun woongebouw.

Wanneer kom ik in aanmerking voor de subsidie?

Het is begrijpelijk dat u graag wilt weten of uw VvE in aanmerking komt voor de subsidie. Heeft u een VvE met maximaal 9 appartementen? En heeft u een MDOP opgesteld? In dat geval komt u in aanmerking voor de subsidie! Vragen? In dat geval staan we u graag telefonisch te woord.

Schakel onze expertise in

Met jarenlange ervaring in het uitvoeren van tal van werkzaamheden, kunnen wij u ook uitstekend begeleiden bij het opstellen van het MDOP in Den Haag. Interesse? U neemt telefonisch contact met ons op via 010 – 411 15 03.

Andere interessante pagina’s
N

Service

N

Kwaliteit

N

Advies