Herinrichting kantoor

Een herinrichting van uw kantoor afgestemd op uw wensen. Dat kunt u verwachten van PK2 Architecten. We bekijken de bestaande situatie en bespreken uw wensen en ideeën. En uw ideeën komen écht tot leven met schetsen, tekeningen en een collage. Starten wij binnenkort ook aan de herinrichting van uw kantoor?

De herinrichting van uw kantoor verzorgen wij van A tot Z

Natuurlijk wilt u zo veel mogelijk ontzorgd worden als er een herinrichting van uw kantoor op de planning staat. Daarom ontwerpen wij niet alleen een herinrichting die perfect aansluit op uw wensen. Als uw wensen een aanpassing van het casco met zich meebrengen, nemen wij de benodigde berekeningen en omgevingsvergunning op ons. En we begeleiden ook, indien gewenst, de uitvoering.

Waarom kiest u voor een herinrichting?

Is uw kantoorpand toe aan een opfrisbeurt? Bijvoorbeeld omdat u werkt in een oud, jaren ’70 pand waar het lijkt alsof de tijd stil heeft gestaan. U verhuist binnenkort naar een nieuw gebouw, maar de huidige inrichting sluit nog niet aan bij uw huisstijl. Of u wilt een inspirerende werkomgeving creëren voor uw medewerkers, ontworpen volgens de allerlaatste interieurtrends. Wat uw wensen ook zijn, wij maken ze mogelijk. Het begin allemaal met een persoonlijk gesprek, die u inplant via 010 – 411 15 03.

Andere interessante pagina’s
N

Service

N

Kwaliteit

N

Advies