Energieadviseur Rotterdam

Natuurlijk wilt u voor energieadvies een ervaren energieadviseur in Rotterdam inschakelen. Dat is dan ook precies de reden waarom u kiest voor PK2 Architecten. Doordat wij gediplomeerd EPA-adviseur woningbouw en gecertificeerd via BuildingLabel.com zijn, bieden wij u eerlijk, helder en betrouwbaar energieadvies voor uw VvE. Geïnteresseerd? Neem in dat geval vandaag nog contact op met onze onafhankelijke energieadviseurs in Rotterdam.

Planmatig advies van de energieadviseur in Rotterdam

Waar kunt u energie besparen? Hoeveel moet u daarvoor investeren? En op welke termijn kunt u de investering terugverdienen? Dit zijn zaken die de energieadviseur in Rotterdam voor u op een rijtje zet. En zijn deze zaken helder? Dan ontvangt u een plan, waarin uw wensen centraal staan. Denk aan zaken zoals besparen, het verbeteren van het comfort en duurzaamheid.

Verbeter het energielabel van uw VvE met energieadvies

Niet alleen wordt er een plan opgesteld omtrent energieadvies, u kunt ook meteen uw energielabel verbeteren. Het advies geeft namelijk heldere inzichten in uw huidige energielabel en het ‘vernieuwde energielabel’, op basis van de geplande maatregelen. Ga dit jaar voor duurzaam en werk aan een label waarmee u efficiënter omgaat met energie en dus kosten bespaart en het milieu ontziet.

Stel uw vragen of plan een afspraak in door te bellen

Sinds 1 januari 2008 zijn huiseigenaren verplicht om een energielabel te laten opstellen bij de verkoop of verhuur van een woning. De energieadviseur van PK2 Architecten is een onafhankelijke adviseur voor uw VvE in Rotterdam. Voor vragen over energieadvies of het inplannen van een afspraak voor uw VvE staan we u graag telefonisch te woord. Hiervoor belt u naar 010 – 411 15 03. Gaat u ook voor groen met een beter energielabel?

Andere interessante pagina’s
N

Service

N

Kwaliteit

N

Advies