Bouwkundige keuring Rotterdam

Bij PK2 architecten is uw bouwkundige keuring voor uw woning in Rotterdam in goede handen. Een bouwkundige keuring is aan te bevelen bij aan- of verkoop van uw woning. Het uiteindelijk resultaat, een bouwkundig rapport, is zeer uitgebreid en kunt u gebruiken bij de onderhandeling. U krijgt een goed en betrouwbaar beeld van de eventuele gebreken en het achterstallige onderhoud, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Laat een bouwkundige keuring uitvoeren voor uw woning in Rotterdam

Heeft u na lang zoeken de woning in Rotterdam gevonden die aan uw wensen voldoet? Laat dan een bouwkundige inspecteur een bouwkundige keuring uitvoeren voordat u het huis koopt. Tijdens de bouwkundige keuring krijgt u een duidelijke indruk van de conditie van uw woning. De bouwtechnische keuring van de woning gaat van de kruipruimte tot en met het dak, indien bereikbaar. Hiermee krijgt u inzicht in de huidige staat van uw woning, de gebreken hiervan en eventuele kosten voor onderhoud.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Bij PK2 architecten staan uw wensen centraal. Kwaliteit, maatwerk en betrokkenheid zijn de pijlers waar wij ons op richten. Of u nu hulp nodig heeft met een bouwkundige vraag, aan- en verbouw of renovatie en onderhoud, wij gaan voor elk project met veel enthousiasme aan de slag. Weten wat wij voor u kunnen betekenen voor uw woning in Rotterdam? We plannen graag een persoonlijk gesprek met u in zodat we uw wensen op een rijtje kunnen zetten. U kunt ons bereiken op 010 – 411 15 03.


Andere interessante pagina’s
N

Service

N

Kwaliteit

N

Advies