Architect Den Haag

Van een renovatie van A tot Z tot aan het ontwerpen van nieuwbouw, onze architect in Den Haag is u op diverse vlakken graag van dienst. En hoe groot of klein uw project ook is, te allen tijde vormen uw wensen het uitganspunt bij PK2 Architecten. We bespreken uw wensen en ideeën, de planning en het budget. Aan de hand hiervan stellen we een plan van aanpak op met een ontwerp.

Wat kan onze architect in Den Haag en omgeving voor u betekenen?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? De volgende werkzaamheden behoren onder andere tot ons takenpakket;

Doe inspiratie op met onze gerealiseerde projecten

Van een aanbouw die naadloos aansluit op een woningstijl tot aan het herinrichten van een badkamer. En van het opstellen van een bouwkundige inspectie tot aan renovatie van een appartementencomplex. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van projecten die tot op heden gerealiseerd zijn. Heeft u ideeën opgedaan door deze voorbeelden? Laat het ons dan direct weten en we nemen het mee in uw project!

Plan een kennismakingsgesprek in

Om uw project tot een succes te brengen, leren we u en uw wensen graag wat beter kennen. U bent van harte welkom om tijdens het kennismakingsgesprek op het kantoor in Den Haag uw wensen toe te lichten aan onze architecten. Kom met ons in contact door te bellen naar 010 – 411 15 03.


Andere interessante pagina’s
N

Service

N

Kwaliteit

N

Advies