contact
ARCHITECTEN

  - aan- en verbouw               

 

- renovatie & onderhoud

 - meerjaren                            

   onderhoudsplannen        

  - nieuwbouw & interieur     

- energielabels &                 

 

energiemaatwerkadvies

- overige werkzaamheden   

info@pk2architecten.nl

tel.          010 - 4111503

        home            

        projecten        

         contact          

  werkzaamheden

PK2 Architecten is een veelzijdig ontwerp- en bouwkundig adviesbureau. Op alle bouwkundige vlakken, met name renovatie en onderhoud in de woningbouw, kunnen wij u van dienst zijn; van bouwkundige inspecties, ontwerp, herinrichting en tekenwerk tot aanvraag omgevingsvergunning (bouwvergunning) en begeleiding van de uitvoering.

 

Tevens kunt u bij ons terecht voor advies betreffende uw Vereniging van Eigenaren (VvE): het opstellen van meerjaren onderhoudsplannen en de begeleiding of advies van de uitvoering van het onderhoud aan uw VvE. Maar ook het beoordelen en toelichten van uw splitsingsakte en het adviseren met betrekking tot het opstarten/ activeren van uw VvE.

 

Door ons brede scala aan werkzaamheden, hebben wij een groot netwerk van opdrachtgevers opgebouwd. Wij werken voornamelijk voor particuliere (woning)eigenaren, gemeenten en VvE bestuurders. Maar ook voeren wij  opdrachten uit voor andere bouwkundige bureaus, bureaus voor vastgoedmanagement en adviesbureaus stedelijke vernieuwing.

 

Werkzaamheden